SKOTTET PÅ YOUTUBE

 
 
Ovan, videon som snart startar ett nytt världskrig. Som ett skott i Sarajevo fast i 2000-talets version. Skottet på YouTube. Ett stycke ren och skär idioti. At it's best! Om nån nu vill föra debatten om yttrandefrihet och religionsfrihet, gör det ordentligt. Gör om, gör rätt. Och det gäller även dig Lars Vilks. För Er som inte vet vem Lars Vilks är. Riktig mångsysslare. Konstnär, idiot. Skåning, idiot. Debattör, idiot. Högerextremist(?), idiot. Upptagen man det där. Idiot. 

WAKE ME UP WHEN SEPTEMBER ENDS

11 september idag. 9/11. Anna Lindh. Sabina.

9/11 får mig att tänka på när jag som 15 åring stod i spelarbussen och mer eller mindre föreläste för distriktslaget om hur skyldiga USA var den där dagen för 11 år sedan. Lilla dumma unge, källkritik visste man inte vad det var på den tiden uppenbarligen. Fast jag vidhåller troligen än idag vid min tes. USA har inte helt rent mjöl i den där så kallade påsen. Här skulle jag kunna börja babbla om vem som var president vid den där tiden och om hur lite jag tycker om honom. Jag skulle rent ut sagt kunna bli rätt hatisk. Hat och hets ska vi hålla oss undan då det inte är särskilt trevligt så jag låter bli. Nu är det i alla fall uttalat hur mycket respekt jag har för Herr Buske. Då vet ni.
 
Vi håller fokuset där borta på andra sidan atlanten. Snart val. Spännande tider. Fantastiska tider för lite satir.
 
 
Republicans, Get In My Vagina! from Kate Beckinsale

THIS IS ABSOLUTELY FUCKING BRILLIANT


KOLLA KOLLA

Vet inte om detta är när samhällssatir går över gränsen. Eller när den är som bäst. Titta och avgör själva. Det där är sådant jag ska göra när jag blir stor. Bland annat. 
 
 

RSS 2.0