TJENA BLOGGEN!

Dags för ett riktigt Kisse-inlägg! Och en bekännelse! Idag! Igen! Oj, så ni har väntat! Ursäkta hysterin. Vi ska ta och lugna ner oss nu. 
 
Kissie-style: Ni förstår, Stig har gått och blivit en liten tjockis. En nattakäkande liten knubbis. Biggest loser Sweden som öppnar brödintaget för allt. Mycket tid läggs vid nattagrävande i skafferi, kylskåp och kyrkogård. Kanske inte helt sant, speciellt inte det där sista, men att han nu är på diet resulterade i att det blev dags för lite kvarg. Gott, nyttigt och ätligt. Slut på Kissie-style. (Följande tankeverksamhet är troligen över hennes kapacitet) Så, vad innehåller då detta lilla påfund kvarg? Tidigare har man ju bara hållit utkik efter de där hokus pokus-produkterna som heter "E" följt av en sifferkombination mer invecklad än koden till grannens iPhone. Tillsatser även kallat. 
 
Inte mycket simsalabim där inte men vad som fångade denna nyfikne nattakäkares uppmärksamhet var inte ingredienserna utan produktionsstämpeln. Danmark. Det bör tilläggas att hela denna stad är omringad av kor. Med tillhörande bönder. Danmark känns alltså aningen onödigt för lite kvarg.
 
Ture Sventon kallades in men så även J.D och Turk från Scubs eftersom det plötsligt blev aktuellt att gräva lite till i den bleke vännen Elektro Helios magsäck. Kylskåpet alltså. Senaste tiden har man kommit med nya domedagsprognoser om att medeltemperaturen höjs med fyra grader celsius och att vattennivåerna kommer att stiga. Hej då Mama Mu af Danmark! Att man länge vetat att man ska tugga och svälja närproducerat, att maten produceras lite här och var och överallt utom just nära har aldrig blivit så påtagligt. Har liksom inte rannsakat det egna kylskåpet tidigare.
 
Filmjölk: nära. Mejeriet är några timmar härifrån. Paketet: Danmark.
Såld: Norr om mejeriet i fråga. Helt logiskt. Idiotiskt.
Lite som konditionsövningen idioten faktiskt. Bokstavligen och bildligt. 

Sweet chili-sås: Thailand. Var glasflaskan är gjord vill vi inte ens veta. 
 
Juice: Danmark. Apelsinen den är gjord på: "Valencia-apelsiner" från Florida.
Snart: i ett avlopp nära dig i en lite mindre gul färg.
Säger ju egentligen sig självt. Jag vet.
 
Bekännelse: Jag gillar inte detta. Det är det mycket man inte gör men oftast finns det något man göra åt det. Detta känns dock hopplöst. Det finns ju inget man kan göra åt det. Såvida jag inte köper mig en ko, tjur och låter de mysa fram lite kalvar. Käkar kalvarna och pumpar kossan mu på mjölk. Själv. 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0