DEAR MR.SOON TO BE PRESIDENT

 
 
Amerika, du frihetens land där allt är lika skevt som Frihetsgudinnan bilden ovan. Du land där alla är sin egen lyckas smed och där drömmar förverkligas. Du land där man alltid står enade och hjälper varandra i svåra tider. Du land där friheten står över allt och där du får vara precis som du är och göra vad du vill. Så länge du inte är fattig då. Eller gay. Lite gravid kanske? Våldtagen? Kvinna. Eller ännu bättre: fattig, homosexuell "gravid-efter-våldtäkt"-kvinna. Oh, då är du körd på riktigt. Eller du kan ju alltid sluta att vara fattig. Eller gay. Gravid. Förhoppningsvis har du ju blivit utsatt för en "legitimate rape" så då kommer din kropp "avsluta din graviditet automatiskt". Sluta vara kvinna också när du ändå håller på. Nackdelen är väl dock att du förlorar din plats i Mitt Romney's lilla pärm.
 
Du land där kriminalvård inte existerar utan där fängelser är en del av ett politiskt spel och där man kan låna lite mark i nåt annat land för att låsa in folk utan rättegång i "ett bra tag". Åh, mys-Guantanamo.
 
Det bör tilläggas att jag av nån märklig anledning fullkomligt älskar detta land. Utan att någonsin ens ha satt min fot där. Jag förstår verkligen inte varför visserligen. Hmm. 

United states of allt det där och lite mer än bara Amerika. Sköt er imorrn. Bara sköt er. Låt inte George W.Bush's brorsa räkna de sista rösterna likt valet år 2000. Ert lilla felsteg för 12 år sedan resulterade i två krig onödigare än hypen kring Gagnamstyle, ett fångläger a la diktaturstyle och en ekonomi körd hårdare i botten än Titanic. Dessutom lite mer naturkatastrofer än nödvändigt, en svart president, bögar i armén och så vidare. Wtf liksom?!
 
Så här veckan efter att Sandy dissat John Travolta och Grease för ett eget litet solonummer på Manhattan (och för att inte glömma Haiti, ahaaa?) känns det så fruktansvärt bra att skylla allt på herr Buske. Allt. Jag måste ju faktiskt rikta mina spykänslor åt nåt håll. Och jag vill fortsätta spy på honom. Jag vill inte ha en ny snubbe att spy på. Jag vill inte ha en ny snubbe att tänka på när jag hör Dear Mr.President. Jag vill inte spy obegränsat med kaskader av galla på nåt annat än en oskyldig buske likt en fjortonåring som har sin första fylla. Det räcker med en. Jag blir så förvirrad annars. För många bollar i luften och för många idioter i mitt huvud på en gång. 
 
För ärligt du förenade stat. Mitt Romney. Mitt, slisket-totalt-inkompetenta-och-hej-jag-har-köpt-mig-igenom-hela-presidentvalskampanjen, Romney. Ja, han. Behövs det ens sägas mer? Till och med Newt Gingrich med fler exfruar än vad Bin Ladin hade och med en ambivalentare religionsuppfattning än Juholts politik hade varit bättre. Till och med en Anna Anka i hockeymorseprettot-varianten Sarah Palin hade varit bättre. Eller varför inte Homer Simpson? Forrest Gump? Charlie Sheen? Eller vilken jävla hittepå-clown som helst. Bara gå till den där vallokalen, bete er and do your thing. Tack. 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0