A MONKEY NEEDS TO DANCE

Det går tydligen bra för f.d talmannen Gingrich nu som jag skrev om redan i våras. Strax innan han officiellt offentliggjorde sin kandidatur till att bli republikanernas presidentkandidat. För någon månad sen var han ännu en liten doldis utan favoritskap som helt plötsligt sköt i höjden i opinionsundersökngarna. Nån fantastisk människa sa då vad som måste vara ett av årets bästa citat:

Kom ihåg att ju högre en apa klättrar på en stång, desto mer kan du se
hans rumpa, och talmannen befinner sig högt upp på stången
just nu och vi får väl se vad folk tycker om utsikten.
'
Fantastiskt och fantastiskt igen. Snubben som var en av de starkaste motståndarna mot Proposition 8 i Kalifornien 2009 (2010?) ser för tillfället ut att bli republikanternas kandidat. Tur att det är lång tid kvar. Mindre tur det där med Proposition 8. Googlat om ni vill veta vad jag dillar om. Annars, låt bli.

Annars tänkte jag bara säga att jag fortfarande tycker att Götblad är stencool, häftig and so on. Lite skinn på näsan så att säga. Tydligen har två journalister med ännu mer skinn på näsan fått pris. Kul för dem och även ett fint citat på det:

Jag lever hellre ett hederligt och ansvarsfullt liv under
dödshot, än ett långt och tryggt liv i underkastelse

Går givetvis att diskutera men fint att nån står upp för sig.

Utan att ens läsa innehållet i denna debattartikel tycker jag att Malin Ullgren kan hålla tyst. Ursäkta. Bengt Ohlson oxå visserligen. Läste hans inlägg som drog igång hela diskussionen när det publicerades och den var stundtals intressant. De få stunderna han faktiskt höll sig till ämnet. Han hade definitivt en intressant poäng men att han inte verkade veta skillnad mellan kvalitet och kvantitet eller verkade känna till begreppet "röd tråd" gjorde det inte till underhållning direkt. Var väl visserligen inte heller hans lilla poäng. Att det skulle vara underhållning. Att han dessutom skrev som en kratta gjorde det ju inte roligare. Ungefär som när man försöker skotta snö med en kratta. Ursäkta igen. Nu är Stig lite väl negativ. Ursäkta. Om jag ändå ska vara elak kan jag lika gärna fortsätta. Anledningen till att jag inte ens tänker läsa Malin Ullgrens, förmodligen extremt vänster och PK-inlägg i en redan extremt PK och hopplös debatt, är för att jag

1. Givetvis har förutfattade meningar
2. Klart som korvspad från Scans korvar som blivit kokta i ca 5 minuter dömer folk på en gång.

Aldrig ger dem en andra chans. Hon skrev nåt alldeles för tråkigt i somras. Om Göteborgskravallerna. Hackade på henne . Ursäkta.

Avlutar detta relativt värdelösa inlägg med att be om ursäkt för ovanstående. Lite väl negativt. Ursäkta.

...och btw så ljög Juholt (Läs:Ljugholt) även när han avgick. Precis som han gjorde när han tillträdde. Och när han var partiledare. Nån som är förvånad?

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0