MY BAD

Igår begick jag ett fatalt misstag. Kan ha varit i förrgår också. Kommer inte ihåg. Misstaget? Jag började tro på mänskligheten. Att det fanns hopp för den. Detta efter att ha bevittnat och fått vara en del av något oerhört fint mitt i en djup tragedi. Vill man veta, och har privilegiet att veta vem jag är, kan man ju fråga någon gång om man är nyfiken. Låt helst bli. 
 
Misstag som sagt. Misstag. Stort sådant för sen uppdaterade jag mig om vad som sker i världen. Att några av republikanernas medlemskriterium är att ha totalt fuckad människosyn, vara dum i huvudet och helst vara lite smygrasist och homofob är sedan tidigare allmänt känt. Av någon anledning så blir man ändå lika uppgiven varje gång någon av de öppnar det berömda brödintaget. Kan de inte hålla sig till det där ordspråket "bättre att hålla käft och låta folk tro att man är en idiot än att öppna den och bevisa det". Efter Newt Gingrich, Mitt Romney, George W Bush, Sarah Pallin (listan kan egentligen göras hur lång som helst så jag slutar nu) har vi nu ett nytt namn att minnas. Todd Akin. Jag tänker inte ens kommentera hans utlåtande om kvinnor, våldtäkter och aborter. Om huruvida man kan bli gravid vid en våldtäkt eller ej. Det får tala för sig själv:
 
Som jag förstår det så är det väldigt ovanligt. Om det är en riktig
våldtäkt så har kvinnans kropp sätt att försöka stänga ned hela den processen
 
Att jag förra året skrev om detta får mig att känna mig smart. Kanske inte. Det är så förutsägbart. Det är en tradition. Det är rena rama julafton. Mailade det till Attefall förra året, han svarade vad planerna var då. Inget har skett. Mycket snack och lite verkstad på herr bostadsminister Attefall och co. Måste vi fortsätta diskutera det här? Bygg. FBB. Fuck bara bygg. Skulle dock vilja ge honom ett pris. För "Årets Framsteg". Inte för att han faktiskt har gjort någon nytta utan för att han har gått från att be studenterna att söka sig till andra lärosäten till att faktiskt fundera över om man faktiskt skulle ta och bygga lite. Grattis.
 
Tårta på tårta och idiot på idiot. Ursäkta men det är sant. Priset går dock till Vanheden. Inte för att han aldrig kan fixa till sin bagagelucka i Jönssonligan. Utan för att han kan bedriften att ge fantastiska utlåtanden även som privatperson. Ulf Brunnberg. Vanheden. I manstidningen Slitz. I Slitz vill vi inte ha någon jävla Vanheden. Ingen jävla Vanheden som diskuterar feminism. Politik. Mord. Låt kvinnorna synas i Slitz. Låt kvinnorna sköta feminismen. Jag tycker inte att du ska ge intervjuer eller ställa upp på foton för Slitz. Det, om något, är faktiskt kvinnogöra. Mer silikontuttar på mittuppslaget åt männen. Låt oss bevara könsrollerna! 
 
Det gör ont att meddela men nej. Det finns inget hopp för mänskligheten. Mänskligheten är nämligen en samlad klump av idioter. Så, sluta hoppas. Sorry. 

RSS 2.0