DOM DIMMIGA DAGARNA

Har upptäckt att vi människor troligen aldrig kommer ifrån den där sandlådan. Såg på SVT-debatt häromdagen där de diskuterade barnaga. Riktigt låg nivå på debatten, det är det i och för sig ofta i det där programmet men det där var nog bottenrekord. Som sällskapet jag kollade på skiten med sa: det är ju riktiga föräldrar mot paragrafryttare. Så sant. Nu kanske ni hajar nivån.

EU - även de brukar ju hålla sig på sandlådenivån. I dagens DN är det en debattartikel om ytterligare två grupper som är kvar i sandlådan. Kyrkan och de sekulariserade. Oavsett nivån på den där debatten så är det lite intressant att kritik mot religionen likställs med diskriminering av människor efter en FN-resolution från 2009. Vad vi tycker om det? Jaa...Intressant, minst sagt. (Läs: är FN helt jävla dumma i huvudet eller? Hej då yttrandefrihet, trevligt att råkas..)

Dagens onödiga fakta och tillika skämt från EU, än en gång. Är det inte böjen på gurkor så är det nåt annat. I alla fall. Öland är ingen ö. Nixpix nej och no. Visste man ju.

Årets citat på DN idag oxå:

Socialdemokraterna har alltid haft ett ambivalent förhållande till EU. Med
Håkan Juholt tätnar dimmorna kring partiets politik.

Jag skulle nog påstå att hela Håkan Juholt är en enda stor dimma. Han vet ju verkligen inte vad han vill med nåt. Bara runt och slickar stjärt åt alla håll. Vara alla till lags och noll plan på hur han ska finansiera det.

Och apropå ingenting; nästa vecka är det tydligen 90 år sen rösträtt för kvinnor infördes. Sedärja. Tycker vi borde ha gjort som Libyen istället (igår).Kommentarer
Postat av: Gilad Shalit

Vad anbelangar rösträtt; det var HÖGERN. Admiral Arvid Lindmann för allmän rösträtt, von Sydow för kvinnlig. Rösträtt bör inte nämnas i samma spalt som soc. demokratin. Socialismen har varit ett sekel - fyllt av bakslag, inte framsteg. Jag kommer på en reform som de gjort som var riktig; ATP. På väg slopas... Resten har varit missar. Nu är det dags att gå ut ur dimman - jag förstår varför socialismen är så emot historieundervisning,.. Uppmanar alla - ut ur dimman, de ridåer av okunskap socialismen vill att svenskheten skall vara omgärdad av. Dubbelspel om NATO, fjäsk för öststater och oblyg dyrkan av diktatorer som Mao, Che och Castro.Hoppas där med att jag inte sårat för många tänkande varelser. tack för ordet. Ut ur dimman!!!

2011-09-10 @ 17:09:00
Postat av: Ben

Bra att Sturmark och en (för en gångs skull rakryggad) representant för kyrkan insett att fienden stavas i-s-l-a-m

2011-09-10 @ 23:56:32

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0