PEOPLE HAVE THE POWER

SvD är lite efter, en annan läste ju och skrev om detta för mer än en vecka sedan. Förstår inte riktigt vad problemet är? Varför ska kvinnor ha något inflytande? Varför ge dem utbildning och allt som kvinnor kräver? Varför skulle man inkludera dem i den nya demokratiska och broderliga staten Libyen? Skitsnack, sluta tjaffsa. Alla vet ju att män är bättre, bara dem vill. I alla fall om vi ska tro denna fantastiska snubbe.

Sen ska jag läxa upp ordförande för SACO. Schalllåååå däär?! Vet du inte att det är fult att tjäna pengar i det här landet? Jo, du nämner ju jantelagen, bra där. Bevis på det; senaste typ 100 årens häxjakt på Ingvar Kamprad. Entreprenörsandan ska vi ju inte hylla, nej nej. Vi håller oss till att gräva fram skit om att han innan 20 års ålder var med i nån lite naziströrelse. Japp, så man är vid cirkus 18-20 års ålder är man sedan resten av livet. Göbben och hans lila blå/gula företag skänker rekordsummor till svältkatastrofen. Inte ens det kan han få ha. Nej nej, det gjorde han enbart för att rentvå sitt namn. Givet, det fattade man ju.

Sen tänkte jag bara påstå att det kommer vara baby boom i Kalifornien om 9 månader. Strömavbrott. Så kan man göra, själv ska jag ta en tur till affären. Helt normalt.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0