DET ÄR SÅ LOGISKT

* Vid lunchtid tog Borg den årliga promenaden med budgeten. Tror faktiskt att jag ska se när de diskuterar anslaget till rättsväsendet. Det var väldigt underhållande förra året, mycket tack vare Kenth Ekeroth (SD). Låter jäkligt törrt men att se nån som saknar kunskap, trovärdiga källor eller retorisk förmåga stå och prata om saker som denna någon inte förstår sig på får den sanna glädjen att yttra sig. Skadeglädjen.

* Dead man walking. Bra film. Snart kommer uppföljaren; Dead man driving.

* Wetterstrand får massa förslag, oväntat. Verkligen. Lika otippat är det att SAAB fortsätter vara sämst. Nej, Grekland. SAAB. Grekland. Vet inte vilket av dem längre. Grekland troligen, de vill man ju inte se konka. Grekland är kassa och deras kassa är slut om tre veckor. Kasst.

* Den där affären med en gröngul skylt som på en fredag eftermiddag ter sig lika underbar som gyllene måsen efter ett antal timmar i bil/buss föreslår nu utkörning. Antar att deras utredning är klar efter att nån liten folkpartist skrev en debatt-artikel om detta tidigare i år. IOGT-NTO säger nej. (lite som Wetterstrand, Grekland & SAAB, oväntat). Min åsikt i somras om detta påfund. Tror jag står fast vid det.

* Jag vet att jag sagt detta sen jag startade den här jävla bloggen. Jag ska skriva om censur, konst och yttrandefrihet nån gång. Alltid aktuellt ämne. Denna gång graffitin. Jag återkommer.

* U.S.A välkomnas till 2000 - talet. Välkomna!

* Det där med bostadsbristen för studenter. (Tidigare inlägg som även skickats till bostadsministern Attefall) Stockholm jobbar väldigt hårt på det nu. Bra! River massa mängder hus och ska bygga massa mängder jättemycket nytt så att säga. Hmm, bygga studentbostäder, billigt, litet och bra? Eller kanske stort lyxigt, strandnära och dyrt för fler personer? Lätt val, "det är så logiskt alla fattar". Skönt att höra att ni löser bostadsbristen för studenterna. Vamas a la förort.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0