AND THEY WENT TO THEIR CHURCH

* Rättegången mot barnläkaren fortsätter med förhör av mamman till det avlidna spädbarnet.

* Riksåklagaren Anders Perklev vill att det uppmärksammade fallet med mangatecknaren prövas i HD. Ingen är förvånad. Dags att se över rekvisiten "barn" och pornografi" tycker han. Instämmer.

* Idag tackar vi DN och SvD för att ni informerat oss om att SD tydligen inte gillar att blanda traditioner och religioner. Hade jag absolut ingen aning om. Lite märkligt att den lilla kristdemokraten som är inne på samma linje inte får någon uppmärksamhet? Nej nej, helt naturligt. KD är ju inte lika SD på några punkter alls.

* Danmark går till valstugorna idag och tydligen tror man på maktskifte. Högerstyre nu med stöd av Dansk Folkeparti (DF). När dagen är slut tror man att Danmark röstat fram sin första kvinnliga statsminister. Socialdemokraten Helle Thorning-Schmidt. Det skulle innebära att det är dags att säga auf wiedersehen till DF eftersom vänstern tagit klart avstånd från dem och sagt att nåt samarbete inte kommer bli aktuellt. Jaja, Utöya stavas troligen den framgången eller det nederlaget beroende på vilket lag man hejar på så att säga.

* Elitseriepremiär ikväll oxå. Alla hedrar Liv. Tjusigt.

Helle Thorning-Schmidt, kanske Danmarks nya statsminister när dagen är slut

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0