I'LL GO WHEREVER YOU WILL GO

Okej, var börjar man? Vi kan börja med att säga att den nya stalkinglagen, eller lagen om "olaga förföljelse" som den så fint heter, träder i kraft till helgen (1:a okt). Jag läste delar av utredningen (SOU 2008:81) för något år sedan och den är så intressant att man nästan går i taket. På riktigt alltså. I utredningen skriver man bland annat detta: (man behöver inte läsa detta blockcitat om man är slö, snabbvarianten kommer nedanför, fetstilad dessutom. Fint skare' va!)

De befintliga möjligheterna till straffskärpning och sammanläggning
av påföljder har inte visat sig tillräckligt för att komma till rätta med stalkingbeteende.

(...)

Det som med eftertryck talar för den lösning som vi istället förordar är att
införandet av ett särskilt brott ger en betydligt större tyngd och
markering av allvaret i de gärningar som avses. Tillskapandet av en ny straffbestämmelse
ger en klart tydligare markering från samhällets sida än
införandet av ytterligare en straffskärpningsgrund.

(...)

Sammantaget anser vi att en utvidgning av straffmätningsbestämmelsen
i 29kap 2§ BrB inte, i jämförelse med vårt förslag, skulle vara
tillräcklig för att komma tillrätta med de problem som avses.

Utredarna menar att man inte ska införa en ny straffskärpningsbestämmelse för stalking eftersom det inte markerar allvaret i den avsedda gärningen. Att däremot införa en ny brottstyp "ger en klart tydligare markering från samhällets sida".

(fortsättning följer)


DRIVING ONE OF YOUR CARS

Nej men om man skulle skriva något fyndigt om att kvinnorna i Saudiarabien ska få rösträtt? Kan bli svårt eftersom det enda jag har i skallen är positiva ord om mig själv, kan bli så när man skriver CV. Herrejävlar vilken fantastisk människa jag är om man ska tro det där.

Hur som helst, verkar vara en fin demokrati Saudiarabien. Kvinnorna får rösträtt men bara till lokalvalen. Vem som beslutat att de ens ska ha rösträtt? Kungen. Aha, säkert demokratiskt vald, precis som vår egen knug, och säkert ett beslut som har röstats igenom demokratiskt. Tjusigt! Förstår dock inte hur de tänker i det där landet, varför ska kvinnor få rösta? De kan ju inte ens köra bil? Inte får dem det i alla fall.

En annan nyhet, det går fortsatt bra för SD. William Petzäll blir politisk vilde. Han verkar vara lite vilde på annat sätt, hade en fylleskandal i våras minns jag. Finns en rolig blogg: Lou Reed i Tweed. Synd att bloggaren lagt ner, William Petzäll i fyllecell hade ju varit en given succé annars.


Margareta Krook i Snook

100 000 TYSKA BÖGAR

* Veckans intressanta domslut

* Veckans profil. Skön brud.

* Dagens asgarv

* Veckans frågetecken. Det beräknas bli överskott av män, får hoppas för deras skull att de är gay så de slipper bli ensamma. Har tidigare varit överskott av kvinnor men nu vänder det alltså. Finns flera olika skäl, ett av de tros vara invandringen. Säkert EU's fel än en gång. Klassiker:


FULLKOMLIGT KAOS

Det kanske är dags att svara på lite kommentarer. Angående inlägget om vad som är okej att skämta om och inte. Jag vidhåller min åsikt att man får skämta om i stort sett allt. Det är hur man gör det som spelar roll. Som Markus skriver; trampar man någon på tårna ber man givetvis om ursäkt men det kan inte likställas med hatbrott att skämta om exempelvis bögar. Till personen som kallar sig för "mmmhmm"; läs boken innan du dömer den efter omslaget så att säga. Till Emma: Låter som en vettig idé. Bokstavskombinationer i det här sammanhanget är inget jag förespråkar.

Debatten om heltäckande slöjor väcker fortfarande starka känslor. Inte minst märker jag det när jag läser kommentarerna här. Jag förstår många av Er helt till fullo. Jag köper det till viss del, absolut. Jag vill oxå kunna se ansiktet på de man möter, jag förstår inte heller riktigt grejen. Klart det är problematiskt när någon med täckt ansikte väl begår ett brott. Det är lika främmande för mig som för Er att man ska bära dessa slöjor. Om det nu är pga av kvinnoförtryck eller en religiös övertygelse, det bryr jag mig nog egentligen inte om. Är det som så att de faktiskt vill ha den där saken på sig så låt dem ha det. Detta eftersom vi faktiskt har antagna bestämmelser, som Frankrike har skrivit under, och de måste upprätthållas. Och att de bär dessa, vad stör det egentligen dig och ditt liv? Egentligen...

Det spelar egentligen ingen roll om man gillar bestämmelserna eller inte, är man med i leken får man leken tåla. Att gå runt och tro att alla som döljer sitt ansikte kommer begå brott känns bara oroväckande. Gå runt och tro att allt främmande är farligt. Sorgliga jävla simpla mänsklighet. Allt främmande vill oss tydligen ont, spränga oss i luften och vinka glatt till Allah under tiden. Klart man lättare döljer en bomb under en burka än under ett par stuprörs-brallor från Cheap Monday men det är inte det som är grejen. Det är rätten att få se ut hur man vill och leva hur man vill. Man måste kunna mötas halvvägs, inte bara klampa in på andra halvan, och för att detta ska ske måste båda parter ta sitt ansvar. Kvinnorna måste kunna identifiera sig och allt det där men att förbjuda dem från sin mänskliga rättighet att vara de dem är, det är i alla fall inte något jag skulle påstå att jag förespråkar.

Att tro att verkligheten ser ut så vore att vara förbaskat naiv. Tyvärr är inte detta så lätt som man önskar. Ingen vill mötas halvvägs och alla är vi rädda för det som är obekant och främmande. Tills dess får vi fortsätta med att tjaffsa som små barn i en sandlåda. Fortsätta vara rädda, fortsätta döma varandra. Jag gör det oxå. Jag skulle ljuga om jag påstod att jag kände mig som ett tryggt barn i sin mammas famn när jag möter ett gäng invandrarkillar när jag går hem från exempelvis krogen. Och det är inget jag är stolt över.

(Avslutar med en kursiverad parentes. Någon hackade på min engelska. Om denna någon som kallar sig Jonathan menade rubriken så är det ett citat ur en låttext. En gammal The Ark-låt så den får du klandra Ola Salo för. För övrigt säger jag även tack till den anonyma personen som kommenterat detta. Det behövdes. Tack.)


SO YOU SAY ME ARE AN HYPOCRITE

Jag tycker fortfarande att det känns berättigat att använda EU och hyckleri i samma mening. Fina, söta EU som ska ena människor. EKMR har vi oxå, Europakonventionen om mänskliga rättigheter. Det är dessa artiklar allt vilar på. De får inte inskränkas. Aldrig någonsin, typ. I Frankrike får man göra det lite hur man vill, gärna kasta ut lite romer oxå.

Aritkel 9, Tankefrihet, samvetsfrihet och religionsfrihet

2. Friheten att utöva sin religion eller tro får endast underkastas sådana
begränsningar som är föreskrivna i lag och som i ett demokratiskt
samhälle är nödvändiga med hänsyn till den allmänna säkerheten, till
skydd för allmän ordning, hälsa eller moral eller till skydd för andra
personers fri- och rättigheter.

Kan nån förklara hur en jävla heltäckande slöja, som jag personligen visserligen kanske inte alltid förstår mig på men ändå accepterar, kan vara ett hot mot "den allmänna säkerheten, till skydd för allmän ordning, hälsa eller moral eller till skydd för andra personers fri- och rättigheter." Förklara gärna det för mig för jag förstår det inte.

Sedan funderar jag lite över det här med Dawit Isaak. Den svensk eritreanska journalisten som suttit fängslad i Eritrea i 10 år utan rättegång. Leker lite med tanken att han inte hade haft dubbelt medborgarskap. Endast svenskt. Kanske hetat typ Johan Persson. Inte sett ut som att han spenderat några timmar för mycket på beachen. Hade Carl Bildt och resten av de styrande i Sverige låtit detta ske? Hade de suttit och hållit käft och väntat 10 år med att öppna den. Käften då alltså. Förmodligen inte. Han hade varit ute och tillbaks i Sverige för minst 9år sedan. Faktiskt. Pinsamt. Jävligt pinsamt Sverige.


EVERYONE'S STILL A LITTLE BIT RACIST

* Den där diskussionen om konst ja... Den är som sagt alltid aktuell, tycka vad man vill om Vilks men nu påstås han ha blivit hotad igen. Visserligen "uppger Metro" detta så kanske borde man inte lyssna.

* Ska ta o dampa loss lite. Har inte läst den här boken men antar att jag borde. Trygghetsnarkomanernas land. Jag funderar på att skriva en uppföljare, De lättkränktas land. Okej, man ska inte roa sig på andras bekostnad, man ska jobba lite för ett öppnare klimat och etc etc. Men för fasiken, nån måtta får det väl va?

* Kina-godiset är kränkande. Japp, de har en "förlegad bild av asiater". "Etniska skämt är inte okej". Jo det är okej, men det beror på hur man gör det.

* Bögskämt är tydligen inte heller okej. HBT-certifiera arbetsplatser? Jävligt god tanke, absolut. Hur bra som helst faktiskt men går det inte lite till överdrift? "Faktarutan" tar priset, "prata om pride". Spä på alla fördomar ytterligare? Hur många "HBT-personer" springer för det första runt på Pride? Och den där lilla bokstavskombinationen, HBT, som blivit HBTQ, vad är det för Pk-begrepp? Varför klumpa ihop alla som inte är hetero? Jag förstår mig inte på det där i alla fall.DET ÄR SÅ LOGISKT

* Vid lunchtid tog Borg den årliga promenaden med budgeten. Tror faktiskt att jag ska se när de diskuterar anslaget till rättsväsendet. Det var väldigt underhållande förra året, mycket tack vare Kenth Ekeroth (SD). Låter jäkligt törrt men att se nån som saknar kunskap, trovärdiga källor eller retorisk förmåga stå och prata om saker som denna någon inte förstår sig på får den sanna glädjen att yttra sig. Skadeglädjen.

* Dead man walking. Bra film. Snart kommer uppföljaren; Dead man driving.

* Wetterstrand får massa förslag, oväntat. Verkligen. Lika otippat är det att SAAB fortsätter vara sämst. Nej, Grekland. SAAB. Grekland. Vet inte vilket av dem längre. Grekland troligen, de vill man ju inte se konka. Grekland är kassa och deras kassa är slut om tre veckor. Kasst.

* Den där affären med en gröngul skylt som på en fredag eftermiddag ter sig lika underbar som gyllene måsen efter ett antal timmar i bil/buss föreslår nu utkörning. Antar att deras utredning är klar efter att nån liten folkpartist skrev en debatt-artikel om detta tidigare i år. IOGT-NTO säger nej. (lite som Wetterstrand, Grekland & SAAB, oväntat). Min åsikt i somras om detta påfund. Tror jag står fast vid det.

* Jag vet att jag sagt detta sen jag startade den här jävla bloggen. Jag ska skriva om censur, konst och yttrandefrihet nån gång. Alltid aktuellt ämne. Denna gång graffitin. Jag återkommer.

* U.S.A välkomnas till 2000 - talet. Välkomna!

* Det där med bostadsbristen för studenter. (Tidigare inlägg som även skickats till bostadsministern Attefall) Stockholm jobbar väldigt hårt på det nu. Bra! River massa mängder hus och ska bygga massa mängder jättemycket nytt så att säga. Hmm, bygga studentbostäder, billigt, litet och bra? Eller kanske stort lyxigt, strandnära och dyrt för fler personer? Lätt val, "det är så logiskt alla fattar". Skönt att höra att ni löser bostadsbristen för studenterna. Vamas a la förort.

YEAH, I'M STILL ALIVE

Har varit lite ledig och varit ute och flängt den senaste tiden. Slappat, umgåtts med såna där man inte sett in ages. Bokstavligen. Träffat extrafamiljen, sagt hej då till mina tonår en gång för alla och blivit försenad med ett SJ-tåg än en gång. Livet kanske inte leker lika mycket som ett McDonalds-barnkalas med bollhav men jag vet att jag vill leka med det. Jag har absolut ingen plan, samtidigt som jag har tusen. Jag vet vad målet är men vägen dit är inte spikrak. Jag ska vandra den med huvudet högt och kommer troligen att gå fel några gånger. När andra bröt ihop i fredags kväll när vi tog avsked av den där arken kände jag mest att det är nu det börjar. Innan jag checkar ut ska jag ha erövrat världen och den ska ha erövrat mig. Var, när och hur, det är en annan fråga.

Den absolut sista bilden jag tog på The Ark. 10 år efter att jag tog den
första, med en kompaktkamera den gången dessutom. Digitalkameran sågs då
fortfarande som en dålig idé. Mycket hinner hända på 10 år. Se kameran
som en metafor. För vad får ni lista ut själva. För att komma till poängen; Tack The Ark!


AND THEY WENT TO THEIR CHURCH

* Rättegången mot barnläkaren fortsätter med förhör av mamman till det avlidna spädbarnet.

* Riksåklagaren Anders Perklev vill att det uppmärksammade fallet med mangatecknaren prövas i HD. Ingen är förvånad. Dags att se över rekvisiten "barn" och pornografi" tycker han. Instämmer.

* Idag tackar vi DN och SvD för att ni informerat oss om att SD tydligen inte gillar att blanda traditioner och religioner. Hade jag absolut ingen aning om. Lite märkligt att den lilla kristdemokraten som är inne på samma linje inte får någon uppmärksamhet? Nej nej, helt naturligt. KD är ju inte lika SD på några punkter alls.

* Danmark går till valstugorna idag och tydligen tror man på maktskifte. Högerstyre nu med stöd av Dansk Folkeparti (DF). När dagen är slut tror man att Danmark röstat fram sin första kvinnliga statsminister. Socialdemokraten Helle Thorning-Schmidt. Det skulle innebära att det är dags att säga auf wiedersehen till DF eftersom vänstern tagit klart avstånd från dem och sagt att nåt samarbete inte kommer bli aktuellt. Jaja, Utöya stavas troligen den framgången eller det nederlaget beroende på vilket lag man hejar på så att säga.

* Elitseriepremiär ikväll oxå. Alla hedrar Liv. Tjusigt.

Helle Thorning-Schmidt, kanske Danmarks nya statsminister när dagen är slut

DOCTOR JONES

Förhandlingarna mot barnläkaren vid Astrid Lindgrens sjukhus är nu igång. Tre år senare, det kan man ha åsikter om. Utgången lär bli intressant och det lär väl gå till HD. Tycker lite synd om alla inblandade. Föräldrarna som inte fått, och troligen inte heller kommer att få, några svar. Läkaren som  blivit ifrågasatt och inte fått jobba på tre år och åklagaren som bara får skit för att det dragit ut på tiden och att han "utsätter" läkaren för detta. Han gör bara sitt jobb. Punkt.

Angående SAAB. Undra hur mycket allt kaos kostat oss små skattebetalare egentligen? Nu ska de till hovrätten oxå. Förhandlingar i de där instanserna är ju alltid jättebilliga. De verkliga kostnaderna är dock all arbetslöshet som medföljer en konkurs. Onödigt att de dragit ut så förbannat på det bara. SAAB är lite som katter, man förstår inte varför folk skaffar en. De borde även tänka lite mer som man tänker om svensk film, bara lägg ner skiten.ALL DEAD, ALL DEAD

Är lite för död i huvudet efter cirkus 13 timmar i bil för att skriva nåt inspirerande. Därför får det bara bli ett citat från Åsa Romson (Mp) gällande högskole-/universitetspolitiken:

Vi måste höja nivån på kvaliteten vid våra högskolor. Det måste bli större
skillnad på att gå en utbildning och ha ett lånekort på biblioteket.
Word on that one och gällande rubriken, sanningsenlig beskrivning av min hjärna för tillfället....

#prataomdet

Alla människor med lite humor, lyssna på detta. 27 minuter in i programmet. Tankesmedjan i P3, de har verkligen sina stunder. Det där är definitvt en sån stund. Här är artikeln de pratar om.

När ni ändå lyssnar på det där borde ni klicka er fram till 41:a minuten oxå. Om Flashback, efter 44 minuter får man en annan sida av flashback. Mysgubbar :)


9/11

Igår var det tio år sedan 9/11. Det får mig att fundera lite. Jag kommer ihåg precis vad jag gjorde den där dagen för tio år sedan. Hur kommer det sig att vi alltid gör det när historia skrivs? Päronen vet vad de gjorde när Palme dog, själv minns jag 9/11, Anna Lindh m.m lika klart som korvspad.

Sen funderar jag på om det är mer bombhot nu eller om det bara är media som sitter o gräver upp allt dem kan hitta nu i dagarna. Eller kanske är det bara som så att polisen tar allt på allvar nu för att media inte ska smutskasta dem.

Ikeavaruhus i Norge bombhotat. Bombhot mot konsthall i Gbg. Bombhot mot konsthall i Sthlm. Pissnödiga passagerare får ett flygplan att nödlanda, ett annat att skaffa eskort av stridsflygplan.

Sällan det är nåt när det inkommer bombhot. Bästa någonsin måste ha varit när man hittade ett mystiskt paket som lät konstigt. Man ringde polisen och spärrade av området. Bomb? Nej, vibrerande dildo.

DOM DIMMIGA DAGARNA

Har upptäckt att vi människor troligen aldrig kommer ifrån den där sandlådan. Såg på SVT-debatt häromdagen där de diskuterade barnaga. Riktigt låg nivå på debatten, det är det i och för sig ofta i det där programmet men det där var nog bottenrekord. Som sällskapet jag kollade på skiten med sa: det är ju riktiga föräldrar mot paragrafryttare. Så sant. Nu kanske ni hajar nivån.

EU - även de brukar ju hålla sig på sandlådenivån. I dagens DN är det en debattartikel om ytterligare två grupper som är kvar i sandlådan. Kyrkan och de sekulariserade. Oavsett nivån på den där debatten så är det lite intressant att kritik mot religionen likställs med diskriminering av människor efter en FN-resolution från 2009. Vad vi tycker om det? Jaa...Intressant, minst sagt. (Läs: är FN helt jävla dumma i huvudet eller? Hej då yttrandefrihet, trevligt att råkas..)

Dagens onödiga fakta och tillika skämt från EU, än en gång. Är det inte böjen på gurkor så är det nåt annat. I alla fall. Öland är ingen ö. Nixpix nej och no. Visste man ju.

Årets citat på DN idag oxå:

Socialdemokraterna har alltid haft ett ambivalent förhållande till EU. Med
Håkan Juholt tätnar dimmorna kring partiets politik.

Jag skulle nog påstå att hela Håkan Juholt är en enda stor dimma. Han vet ju verkligen inte vad han vill med nåt. Bara runt och slickar stjärt åt alla håll. Vara alla till lags och noll plan på hur han ska finansiera det.

Och apropå ingenting; nästa vecka är det tydligen 90 år sen rösträtt för kvinnor infördes. Sedärja. Tycker vi borde ha gjort som Libyen istället (igår).PEOPLE HAVE THE POWER

SvD är lite efter, en annan läste ju och skrev om detta för mer än en vecka sedan. Förstår inte riktigt vad problemet är? Varför ska kvinnor ha något inflytande? Varför ge dem utbildning och allt som kvinnor kräver? Varför skulle man inkludera dem i den nya demokratiska och broderliga staten Libyen? Skitsnack, sluta tjaffsa. Alla vet ju att män är bättre, bara dem vill. I alla fall om vi ska tro denna fantastiska snubbe.

Sen ska jag läxa upp ordförande för SACO. Schalllåååå däär?! Vet du inte att det är fult att tjäna pengar i det här landet? Jo, du nämner ju jantelagen, bra där. Bevis på det; senaste typ 100 årens häxjakt på Ingvar Kamprad. Entreprenörsandan ska vi ju inte hylla, nej nej. Vi håller oss till att gräva fram skit om att han innan 20 års ålder var med i nån lite naziströrelse. Japp, så man är vid cirkus 18-20 års ålder är man sedan resten av livet. Göbben och hans lila blå/gula företag skänker rekordsummor till svältkatastrofen. Inte ens det kan han få ha. Nej nej, det gjorde han enbart för att rentvå sitt namn. Givet, det fattade man ju.

Sen tänkte jag bara påstå att det kommer vara baby boom i Kalifornien om 9 månader. Strömavbrott. Så kan man göra, själv ska jag ta en tur till affären. Helt normalt.

RUBRIK

Är man hockeyintresserad så är man. Man lämnas liksom inte oberörd när en av de främsta går och dör i årets mest onödiga olycka. En riktig idrottsman, stjärna men ändå ödmjuk, finns allt för få sådana. Folk borde se och lära. Hedra minnet, vila i frid, tankar till vänner och familj. Ofattbart.LET'S PLAY A LOVE GAME

Alltså EU. Skadeglädjen är total. Vad är skillnaden mellan sandlådan på en lågstadieskola och byråkratins högborg i Bryssel även kallad EU? Ingen troligtvis.

Hela tanken med EU är dels det jag skrev igår men även att ha ett öppet Europa. Res fritt, jobba fritt och hela tjottaballongen eller fadderullan om man inte vill vara som Carina Bergs man. Tanken är även att vi ska hjälpa varandra när det krisar, går det dåligt så täcker de andra upp. I'll be there for you, got your back mate och allt det där. Ovillkorligt? Uppenbarligen inte.

Grekland är fan sämst, det har vi konstaterat många gånger. (En gång, två gånger , tre, fyra). Tydligen har de andra tröttnat på riktigt nu och enligt snubben Mats Hallgren på SvD.se snackar man inofficiellt om att köpa ut Grekland ur valutaunionen. Gört bah gört. Låt dem sköta sig själva (läs: gå under i sin egen ensamhet, lite sådär som va syftet med alltihop). Finanskris finanskris och it's all about the money. Förstår i och för sig inte vad det konstiga är med att Grekland inte ska få sin del av kakan om de inte uppfyller sin del av avtalet. Nej, jag kan inget om ekonomi men jag förstår tillräckligt mycket som att man måste jobba lite för att få sin lön.

Färdigskällt på Grekland för den här gången. Nu, bra Malmström. DN är kassa och har inte lagt upp artikeln på hemsidan men hon piskar Danmark och Frankrike lite på fingrarna. Lägger fram lagförslag om att man inte kan hitta på egna regler om gränskontrollerna hur som helst. Shengen är Shengen.

Så, vad göra med Grekland, Danmark och Frankrike? Tillbaks till sandlådan. Acceptera spelreglerna. Har man gett sig in i leken får man leken tåla.I WILL LEAD YOU HOME

Om ni bara ska läsa en grej idag, läs detta. Någon snubbe vid namn Göran Rosenberg skriver om behovet av hem. Detta appropå EU som enligt honom verkar ha misslyckats med hela sitt syfte. No shit Sherlock... Han skriver bl.a. att vara hemlös nödvändigtvis inte är att sakna ett tak över huvudet utan att det är:

att sakna fast mark under fötterna och känna tillvaron gunga. Det är att sakna en plats eller en krets av människor eller bådadera där man kan göra sig förstådd utan att behöva säga särskilt mycket och bli sedd utan att ständigt behöva göra sig synlig. Det är att sakna ett socialt sammanhang där det betyder något vem man är och vad man gör oavsett vem man är och vad man gör. Det är att befinna sig i ett permanent tillstånd av oordning, osäkerhet och ovisshet, vilket för nog så många människor är ett helvete.


Instämmer, gläds över min egen tillvaro och konstaterar än en gång att EU är kassa. Sämst i Europa...

Sen kan vi vara lite seriösa för en gångs skull oxå. Bara sprid detta.BREAKING THE LAW

Svenska rättsväsendet och dess rättssäkerhet. Det är ju inte korrupt ialf, alltid något.

* Tolkarna är tydligen kassa påstår dem. Nej? Fått en handgranat/ ett granatäpple kastat på sig? Lite samma lika sak tycker jag. Ingen skillnad alls.

* Ola Lindholm blir uthängd i press och kan inte berätta alla sidor av storyn i rätten. Hans val dock. Poor thing.

* Gammal nyhet visserligen men kan än en gång konstatera att internet gjort juridiken intressant åter igen. Som man säger, brottsligheten stannar inte vid landets gränser och DET är något som gör juridik jävligt intressant.

En liten bekännelse igen: Jag kan egentligen inte mycket om juridik men helvete vad man kan nörda in sig och då, kan det bli galet kul. Straffskärpningsbestämmelsen 29:2:7 t.ex som lagstiftarna själva indirekt dissar i Stalkingutredningen (SOU 2008:81). Sitta och ställa yttrandefrihet mot religionsfrihet. Titta lite på den sociologiska aspekten gällande lagstiftningen kring kvinnofridskränkning. Mmm, kuuuul! 


SHOW ME YOUR TEETH

* Det går bra för SD enligt de senaste opinionsmätningarna. Skoja bah, två SD-muppar misstänkta för våld mot tjänstemän. En i Gbg och en i Sthlm. Kassa. Erik Almqvist är den ena, riksdagspolitiker och ledamot i styrelsen. Starkt jobbat!

* Moderaterna tar officiellt ställning i frågan gällande tvångssteriliseringarna av transsexuella. De vill slopa det. Se på fan!

* Elisabeth Ohlson Wallin är på gång igen, ny utställning. "Kapad kropp", visas i Helsingborg typ... nu.

* Happy feet är på väg hem igen oxå. Gölligt, tappad jävel som simmade fel någonstans mellan Antarktis och Nya Zeeland. Lätt hänt, händer mig rätt ofta faktiskt.

* Alltså Tyskland...Innovativt om inte annat.

Dagens onödiga: Lichtenstein, det där lilla skitlandet som är så litet att det inte syns på kartan, är störst i världen gällande en sak. Export av löständer.

IN A FAMILY PORTRAIT

Känner att jag måste läsa boken "Happy Happy" efter att ha läst Charlie Weimers (KD) lilla inlägg om skilsmässor i SvD. Intressant där Challe-ponken men ärligt, bara en sån sak att han är Kristdemokrat? Säger ju för fan allt. Mamma, pappa, barn vid 25 års ålder. Mamma hemma, pappa knega, skjutsa ungar till träning, dö tillsamms vid 90. Som sagt, han är Kristdemokrat. Vad det betyder? Lyssna inte.


JAG VILL HA FREDAG IDAG

Yttrandefriheten måste vara konstant. Den ska inte hotas och även Sverigedemokraterna måste få framföra sin åsikt. Om du gillar den eller inte, det är ditt problem. Kom inte och säg att SD är odemokratiska om du själv inte tillåter demokratiska tillställningar. En 31-årig man har dömts för ofredande efter att ha kastat ägg på herr Åkesson. 50 dagsböter och 5000 kr i skadestånd. Ärligt, hur fan tänkte han då? För det första, tomat hade varit grymt mycket roligare och effektivare, titta här bara. Dessutom; fatta vad mycket ägg/tomater han hade kunnat köpa för 5000? Gör om, gör rätt!RSS 2.0