YOU'RE SO BUSY CHANGING THE WORLD

Var och lyssnade på Annika Östberg när hon höll föredrag för några dagar sedan. Oerhört inspirerande och tankeväckande. Tänkte att jag skulle skriva något om det men postar istället ett gammalt inlägg. Kanske skriver något senare i veckan. Tills dess:

Skrev ett inlägg om Annika Östberg häromdagen (tidigare inlägg) som jag inledde med meningen "Jag tänker inte glorifiera Annika Östberg på något sätt, hon har fortfarande blivit dömd för två mord." Fick sedan dessa två kommentarer:Vilken del av min inledande mening var det som var svår att förstå? Kan nån förklara? Schyyrree... För den som inte fattade poängen med det inlägget så kommer den här. Poängen.

Jag tror på människors godhet och människors rätt till en andra chans. Även om deras handlingar inte alltid är goda tror jag på människan bakom. Kalla mig blåögd, vilket jag inte är, men jag tror inte att någon människa i grund och botten är ond. Det kan gå fel för vissa, jävligt fel. Deras handlingar kan vara avskyvärda men det finns alltid en orsak. I fundamentet är vi alla de samma. Åtminstone väldigt lika. Vi är alla gjorde av samma sketna kaksmet kallad sperma. En del kakor blev bara lite brända. Varför en annan fråga. Poängen.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0