LEAVE KNUGEN ALONE

Köpte en T-shirt nyligen, "Leave Knugen Alone" står det på den. Känns som en bra plan. Brunei är ju en demokrati och sådana gillar vi, även Knugen gillar sådana.(2004) Saudiarabien tillåter fr.om typ förra veckan kvinnor att rösta i lokalvalen. (läs här). Endast lokalvalen. Kvinnor får inte heller köra bil i Saudiarabien, en kvinna dömdes nyligen av landets domstol till tio piskrapp efter att ha trotsat förbudet. Hanky panky...!

Med andra ord, Saudiarabien verkar ju fan vara världens bästa land, jag vill flytta dit och det är ju så mycket bättre än Skövde. Framför allt ser det ju inte ut som Skövde, stan' ingen behövde'. Nej Carl Bildt, det ser inte ut som Skövde, skönt att höra att dina glasögon fortfarande passar dig. Annars har ju Synsam både "rätt glas, och rätt bågar" ifall något skulle vara fel.

Lite mer om Saudiarabien, detta fantastiska land:

* Nyligen dömdes en kvinna för "utomäktenskapliga sexuella förbindelser" till 100 piskrapp och ett års fängelse efter att ha blivit våldtagen av fem män. Ja, men det var ju faktiskt lite slampigt gjort.

* Saudiarabien ligger tydligen bra till på listan över de länder som avrättar flest per år. Jo, preventivt arbete mot kriminalitet är alltid välkommet.

* En homosexuell man dömdes till fem års fängelse och femhundra piskrapp för att han var just homogay.
Homogays gillar ju iof sånt...

* Kristna och shiamuslimer riskeras att gripas pga av sin tro.
Den mänskliga rättigheten religionsfrihet är alltså sådant som förespråkas i Saudiarabien.

* Utländska gästarbetare som ställs inför rätta nekas juridiska ombud och en del blir inte underrättade om vad de står åtalde för. C' est la vie och Viva demokratin!

Det svenska utrikesdepartementet har bl.a. skrivit att "Saudiarabien är en monarki där makten är koncentrerad till kungafamiljen."(...) I en rapport om mänskliga rättigheter från 2010 har man även skrivit att "situationen för mänskliga rättigheter är föremål för omfattande internationell kritik" (...) "Församlings- eller religionsfrihet existerar inte i Saudiarabien. Politiska partier är inte tillåtna."

Låter ju helt fantastiskt, klart som wienerkorvspad att vi i Sverige ska hylla detta. Bra Hans majestätiska majonnäs Challe-Ponken Gustav Berntdotter. Klart vi ska ge deras trevliga kung (diktator)en medalj! Till den svenska journalistkåren samt alla vänsterpartister; Klaga fan inte på Challe-man. Leave Knugen Alone!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0