I'M A BOOMERANG

I'm a boomerang doesn't matter how you throw me
Turn around and I'm back in the game
Even better than the old me

Bra låt från ett av årets bästa utländska album. Gavin DeGraw givetvis, vad annars liksom. Tänkte bara säga att jag senaste tiden blivit galet omotiverad på att skriva här, därför jag inte gjort det. Stig H Domino har blivit lite väl grinig och bitter tycker jag. Gubben har blivit gnällig, och det var ju inte meningen när jag drog igång det här för drygt ett halvår sedan.

"AMF Pension - Var långsint" var rubriken på mitt absolut första inlägg här. Stig H Domino slutade dessvärre så. Långsint och grinig. Stig skulle ju bara driva med allt. Det var tanken. Det har han fortsatt att göra hela tiden oxå men alla verkar inte förstå det. Så det är dags att pensionera Stig. Nej då, men han behöver vara ledig lite. Sjukskriven kan vi kalla det för. Passa på och bidragsfuska lite oxå kanske när han ändå blir sjukskriven. Lura försäkringskassan och så. Väldigt inne nu har jag hört. Vi får se hur Herr Domino känner sig framöver men vi kan väl säga som så att han kommer att jobba deltid, typ väldigt få procent.

Ska vara ärlig. Stig blev dålig, kass och sämst. Här har ni Stig när han var bra. När han kunde dra fina slutsatser. Om monarkin bland annat. Stackars Knugen. När han var före sin tid och sa att Grekland var sämst. (Glöm inte att klicka på länkarna).

Han kommer när han kommer. Säger att han drar, gittar och pyser men kommer tillbaka ändå. Vara lite som den där bajskorven som man försöker spola ner men som bara ploppar upp igen. Det sista är ett citat från Smala Sussie. Svensk film när den är som bäst/sämst? Hasta la vista and I'll be back! Filmcitat...


Kommentarer
Postat av: cv writers

Stop returning back and you won't be it.


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0