I'M A BOOMERANG

I'm a boomerang doesn't matter how you throw me
Turn around and I'm back in the game
Even better than the old me

Bra låt från ett av årets bästa utländska album. Gavin DeGraw givetvis, vad annars liksom. Tänkte bara säga att jag senaste tiden blivit galet omotiverad på att skriva här, därför jag inte gjort det. Stig H Domino har blivit lite väl grinig och bitter tycker jag. Gubben har blivit gnällig, och det var ju inte meningen när jag drog igång det här för drygt ett halvår sedan.

"AMF Pension - Var långsint" var rubriken på mitt absolut första inlägg här. Stig H Domino slutade dessvärre så. Långsint och grinig. Stig skulle ju bara driva med allt. Det var tanken. Det har han fortsatt att göra hela tiden oxå men alla verkar inte förstå det. Så det är dags att pensionera Stig. Nej då, men han behöver vara ledig lite. Sjukskriven kan vi kalla det för. Passa på och bidragsfuska lite oxå kanske när han ändå blir sjukskriven. Lura försäkringskassan och så. Väldigt inne nu har jag hört. Vi får se hur Herr Domino känner sig framöver men vi kan väl säga som så att han kommer att jobba deltid, typ väldigt få procent.

Ska vara ärlig. Stig blev dålig, kass och sämst. Här har ni Stig när han var bra. När han kunde dra fina slutsatser. Om monarkin bland annat. Stackars Knugen. När han var före sin tid och sa att Grekland var sämst. (Glöm inte att klicka på länkarna).

Han kommer när han kommer. Säger att han drar, gittar och pyser men kommer tillbaka ändå. Vara lite som den där bajskorven som man försöker spola ner men som bara ploppar upp igen. Det sista är ett citat från Smala Sussie. Svensk film när den är som bäst/sämst? Hasta la vista and I'll be back! Filmcitat...


GLÖM INTE BORT ATT DU ÄR VÄRDELÖS

Tänkte egentligen skriva ett inlägg men jag vet inte riktigt vad jag ska skriva om. Kanske kan jag fortsätta att informera er om att Juholt är sämst. Att Grekland är sämst. Eller att SAAB är sämst. Funderar på vilken av dem som är sämst egentligen. Återkommer om det. Tills dess kan vi konstatera att Kalle från Kalle och Hobbe samt Expressen är bäst.

CUZ I F*CKING CAN

You know I'm rare
You stop and stare
You think I care
I don't
You talk real loud
But you ain't saying nothing cool
I could fit your whole house in my swimming pool

My life's a fantasy
That you're not smart enough to even dream
My ice is making me freeze
You can try and try you can't beat me


Jag vet verkligen inte varför men jag är i ett litet "fuck yeaah-mode". Inte arg på något sätt mer bara, "haha fuck you duuude" med en glad uppåtgående ton i slutet. Kanske för att jag tänkte erövra världen. Ingen aning. Satsar på något så "fuck yeaah!" som att lira klassisk gitarr med fotpall och hela köret samt julmarknad. Annars rullar det bra och jag börjar nästan bli lite nervös inför vintern. Dricker lättöl och springer nästan en mil. Får träningsvärk och trycker en kebabrulle för att komma i balans igen. Har startat en till blogg oxå. Återkommer om det. Hejs!
IT WON'T MAKE SENSE RIGHT NOW

Förra veckans twitter-snackis i en lite bättre version.RSS 2.0