YOU'LL NEVER SEE ME AGAIN

Jag trodde att det här med blogg skulle vara en rätt skön och kravlös grej men icke. Plötsligt förväntas det att man ska nämna vissa personer här så att de kan söka på sig själva och få träffar. Så visst, varsågod Petra, det här inlägget tillägnas helt och hållet dig.

Jag ska presentera Petra lite kort för er. Petra är min kära kursare. Petra är från "the hoods of Sthlm" men till hjärtat en sann Malmöit. I alla fall verkar det så. Petra är en person jag tillbringat otaliga timmar med på Malmö Stadsbibliotek inför tentor. Petra är även hjärnan bakom "the Prank" mot en annan kursare. (Lägg märke till att jag inte nämner några andra personers namn, this is YOUR 5 min of fame). Petra har en kompis som bor granne med, sate va' jobbigt att inte nämna andra namn, en känd Malmöit som spelat i Hoola Bandoola Band. Gott folk, googla och ni vet vem jag menar.

Petra är även anledningen till att jag numera har glasögon. Petra är en lång och långhårig tjej och "äldre än 12 år". Jag misstog Petra för att vara en liten, korthårig pojk på 12 bast...Glasögon, check. (Petra, har du lagt märke till hur många gånger jag nämner Petra? Allt för att öka dina sökträffar)

Dagens bekännelse:
kan hända att jag kanske saknar Petra och resten av skånefolket och skånelandet en aning. Detta gör att dagens rubrik är en lögn. I'll be back. Rubriken är dessutom tagen från en låt av en annan Petra som är nästan är lika bra som min vän Petra men som faktiskt har en snyggare frisyr. Sårry Petra. Inte den andra Petra alltså.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0