YOU SORRY ASS, YOU SORRY ASS

Jag har en t-shirt med en bild på "The Killers". Det är inte The Killers. Bandet på bilden ser ut som The Beatles. Det är inte The Beatles heller. Det är George W Bush, Adolf Hitler, Saddam Hussein och Osama Bin Ladin. Den sistnämnda spelar bas i bandet. Han dödades även inatt. U.S.A dansar på hans grav, jag har min t-shirt på mig. Inte av samma anledning som U.S.A dansar dock. Ren slump. Fick reda på detta efter att jag spenderat lång tid vid min byrå med att noga valja t-shirt för dagen. Jag måste vara synsk.

U.S.A måste vara lite sjuka i huvudet. Okej, Bin Ladin var det oxå, utan tvekan, men att dansa och fira efter att ett gäng soldater satt en kula i huvudet på någon och "tillfångatagit" kvarlevorna, förstört och gömt dem funderar jag lite på hur man är funtad. Som en människa troligen. Intressant det där. Ska även bli intressant att se om den där atombomben som ligger gömd någonstans i Europa exploderar snart. Den skulle ju detonera i händelse av Bin Ladin's död.

Nån kanske har märkt att jag använder låttexter som rubriker. Idag bjuds det passande nog på "Death to the martyrs" av The Ark.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0