NEVER MIND, I'LL FIND SOMEONE LIKE YOU

Först en hyllning till kvinnan bakom dagens rubrik. Adele, du är bra. Så. Sitter här och försöker krysta ur mig något smart om att Miljöpartiet har sin kongress i Karlstad den här helgen, kongressen där de ska välja nya språkrör. Kommer uppenbarligen misslyckas så jag låter bli. Det blir bäst så.

Mötte upp några vänner på en servering i Karlstad igår och tydligen hade Puff gått förbi tidigare. Gick sedan förbi en annan servering där jag misstänker att även Piff kanske befann sig. Det är alltså Maria Wetterstrand och Peter Eriksson som jag kallar för Piff och Puff. Anledningen till att jag uppkallat dem efter Disney's egna dampbarn är att det är lättare att komma ihåg. För mycket namn annars. Överflöd.

Tydligen är det denna helg som är deras sista som Piff & Puff. Tråkigt. Eftersom jag uppenbarligen inte kommer skriva någon smart analys över detta språkrörsval så säger jag bara att det ska bli intressant att se vilka det nya radarparet blir och hur dem är. Efter det jag läst verkar det som att det med största sannolikhet blir en Gustav Fridolin och en Åsa Romson. Vem kommer att komma ihåg det? För mycket namn. Överflöd. Låt oss säga Bill och Bull istället. Bill och Bull.

Kommentarer
Postat av: Moster

Jag såg Puff när jag körde genom stan, numera fd Puff alltså!

2011-05-22 @ 08:28:23

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0