WE ARE THE CHILDREN

Gällande den förödande nyheten att små förskolebarn blivit tvingade att svara på frågor om något så fruktansvärt som sexuell läggning ser jag ett litet problem. Sättet media lyfter det på. Rubrik, ni vet den där saken som gör att artikeln säljer; "Barn fick frågor om sexuell läggning".

Frågor som ungarna varit tvungna att svara på "Kan man vara kär i vem man vill, både pojke och flicka?", "Finns det något som gör det bättre eller sämre att vara pojke eller flicka?", "Finns det någon som kommer från ett annat land på förskolan?" och "Brukar ni prata om ifall man tror på Gud?".

Tidningarna lyfter det som att det är moraliskt fel att barn ska ens få höra något som inte är heterosexuellt. Förstår dem, vore ju förjävligt om ungarna exploateras för något sådant eller ännu värre, själva blir homogays. Fel vinkel journalistkåren. Det är inte det verkliga problemet. Problemet är sättet undersökningen gjorts på. Kanske borde ha en lite diskussion med barnen eftersom de inte är mogna att ens snacka kärlek? Kanske borde ha informerat päronen? Kanske inte borde ställa sådana frågor på det sättet överhuvudtaget? Problemet!

Fast det är inte så konstigt. Alla vet ju att kvinnokämpar och homosexuella är terrorister. Givetvis!
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0