POWER TO CHANGE

Hissen har gått ända upp. Båda årorna är i sjön, hjulet snurrar och hamstern har återuppstått. Finally har Ohly fattat, grattis!

Diskussionen om allt hets på nätet fortsätter. Endel tidningar har valt att ta bort sina kommentatorsfält helt eller bara på vissa artiklar. Ingen mänsklig rättighet att få kommentera menar dem, håller nog med. Jag kommer inte ta bort kommentatorsfältet här men räkna inte alltid med ett svar när ni sysslar med personangrepp eller annat trams. Trevlig läsning är det dock.

Ämnet hatbrott har faktiskt varit mer frånvarande här än vad jag trodde när jag startade bloggen. Ämnet är något som intresserar mig och som jag länge var övertygad om att jag på ett eller annat sätt skulle jobba med i framtiden. Det är en annan historia. Läser man lite om hatbrott så inser man rätt snabbt att de manliga offren är överrepresenterade när det gäller våldsbrott. Bögarnas fel att statistiken ser ut som den gör så att säga. Väldigt få homosexuella kvinnor som utsätts för dessa brott. Åtminstone ser det ut så i Sverige. En helt annan historia i Sydafrika tydligen:

Våldtäkter mot lesbiska har blivit ett stort problem i Sydafrika.
Motiven från förövarna är att statuera exempel och förändra offren. Thuli Ncube från
Soweto är en av många lesbiska som våldtagits.

– Jag våldtogs på grund av min sexuella läggning. Killen ville visa att jag är en kvinna,
inte en man, säger Thuli Ncube.

Japp, alla vet ju att hela identiteten sitter mellan bena och att alla flator fått ligga för lite med män. Därför flator är lite som de är när de inte blev som de skulle...

Kommentarer
Postat av: Single frigörelsefront

I Många länder finns det ännu hat mot lesbiska kvinnor eller ensamma kvinnor, singlekvinnor, som trotsar normen att en ensamma kvinna måste leva i celibat. Man kräver hårda straff för män som ligger med sådana kvinnor.

2011-08-09 @ 23:41:00

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0