STORMY WEATHER

Hösten är kommen och så även det dåliga vädret. Finns inget dåligt väder, bara dåliga kläder. Undantag: Irene. Inte min gamla rektor, eller vad hon var, utan orkanen. Kan säga som så att det inte är en liten vindpust som kommer in över bland annat N.Y. Borde inte vara det med tanke på att mer än en kvarts miljon människor evakueras.

Det första jag tänkte när ja hörde om detta var "fan vad schyssta vågor det kommer bli. Lätt att jag ska surfa när en orkan som troligen kommer bli historisk is comin' up." Ärligt, man ska inte håna de döda men du lilla surfare som får för dig att ta en liten åktur på the big waves, hoppas du hade kul när du dog i alla fall. Två månaders nederbörd på 36 timmar och snubben vill surfa. Gosh, djisses och vafan?! R.I.P anyway.

DN uppger att tio har dött hittills, SVD säger åtta. Skitsamma, för många oavsett. Sorgens dag.

Sorgens dag för svensk politik oxå. Inte nog med att MP's gruppledare i riksdagen Mikaela Valtersson, som även kandiderade till språkrör i våras, igår meddelade att hon lägger av. Maria Wetterstrand lämnar även hon Riksdagen. Två tunga namn inom 24 timmar. Ang Wetterstrand, vi kan bortse från politisk färg och jag tänker ändå påstå att hon är bland det bästa som skett inom svensk politik. Tror även att många håller med. Hoppas och tror dock att vi kommer få se mer av henne på annat sätt.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0