JAG HAR TRILLAT DIT, JAG HAR FALLIT, JAG HAR VAKNAT

Vill skriva något revolutionerande och kraftfullt likt en atombomb. Något som får den franska revolutionen att framstå som lite knallpulver från BR. Istället har jag börjat hora och skriver för läsandets skull, Er jävla skull. Helt fel, blivit en hel del skit på den här sidan lately. Ber om ursäkt för det. Har krystat fram diverse bättre och sämre skit, och till råga på allt, om en del saker jag egentligen inte bryr mig om. Jag tappade tråden. Den där röda saken.

Jag började fnaska och det är något jag inte tänker fortsätta med. Något jag inte tänker göra förrän jag verkligen måste, dvs när jag är färdigutbildad och måste ta skitjobb i väntan på målet. Målet är avlägset och för tillfälligt suddigt, är visserligen närsynt men det beror inte på det. Jag måste leva lite först, fundera lite men jag känner att jag är på gång. En känsla som varit saknad då den varit frånvarande ett tag. Kanske fortsätter jag att slampa på här eller så kanske jag tar tag i mig själv och skriver om saker jag faktiskt vill skriva om. Finns fortfarande ämnen ni varit förskonade från. De där ämnena som får mig att snacka oavbrutet och ger mig huvudvärk för att hjärnan går på högvarv och till slut får kortslutning . Lite sådär som tjockisens bil i Stockholm Boogie.

Religionsfrihet mot yttrandefrihet till exempel. Helvete vad törrt det låter men sätt in det i en kontext och det blir jävligt intressant. Konst. Sverige's  bästa och coolaste konstnär Elisabeth Ohlson Wallin typ. Eller Åke Green, Muhammed-karikatyrer eller muppen Lars Vilks. Tycker du fortfarande att det är ointressant så snacka med mig. Jag kommer göra det intressant vare sig du vill det eller inte.

Som sagt; jag har horat på och som grädden på skolmatens pulvermos fick jag nästan en bitter syn på världen. Jag vill inte bli sån. Verkligen inte. Jag trillade dit, jag föll men jag vaknade. Man kan fortsätta vara bitter eller så kan man försöka göra nåt åt det. Jag satsar på det senare och har även insett att det är så jävla lätt. Man behöver inte 240 hp för att förändra världen. Man kan tänka stort. Jag tänker stort. Men för att nå det stora måste man börja med det lilla. Jag har redan börjat. Busenkelt att the world a better place make. Piece of cake.

Har idag grävt ner en mindre variant. R.I.P

Har idag, drygt 10 år senare, grävt ner en mindre variant. R.I.P

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0