NATTEN KOM & ÄLVOR FOR SOM DÅRAR ÖVER STAN

Winnerbäck sjunger om en valborgsmässoafton. Denna fantastiska vårkväll då hennes majonäs Knugen förmodligen känner sig lite äldre än vad han gjorde dagen innan. Ett antal fjortisar har troligen sin första fylla. Grattis till Er. Inte Knugen. Till Knugen, avgå snart. Tack. Själv har jag spelat sällskapsspel och monterat IKEA-möbler, trevligt.

Efter att ha sågat lite musik i det förra inlägget känner jag mig mer eller mindre tvungen att lägga upp lite riktig musik. Får ni chansen att se denna fantastiska musiker live, gör det. Jag har inte gjort det.


GLORIOUS

Det har skrivits mycket om Eric Saade denna vecka, killen med ett ögonbryn som vann melodifestivalen. Sist jag såg melodifestivalen var det för att jag var tvungen. The Ark var med. Vad jag tycker om det kan vi ta en annan gång.

I alla fall, tydligen är det snart dags för eurovision och jag läste på DN att Tyskland ska skicka samma tjej. Ja Tyskland, varför ändra på ett vinnande koncept? Fantastiskt tänkt Tyskland. Fantastiskt. För mig är det dock fortfarande en gåta hur en tjej som ser ut som Amy Diamond och låter som Hitler(eller vilken tysk som helst) goes Lilly Allen kan gå och få en hit? Förmodligen för att den var dålig. Låten alltså. Brukar vara så med den där tävlingen. Sämst låt vinner. Borde betyda att Danmark inte har en chans i år. Låten är ju faktiskt bra. Synd bara att den låter som en annan låt. Även den från melodifestivalen. En låt av Andreas "Gloriuos" Johnsson:MANPOWER - RÄTT PERSON PÅ RÄTT PLATS
"One small step for man, one giant leap for mankind"

Hoppsan Kerstin! Se på fan och kors i Kristinehamn, plötligt händer det! Vår fantastiska justitieminister Beatrice Ask med hela 30 hp i juridik, oops sårry ekonomi menade jag givetvis. I alla fall, plötsligt har den lilla människan yttrat sig och verkar dessutom veta vad hon talar om. Helt otroligt. Tänker dock inte ge henne cred för allt som sägs i den artikeln. Still naiv som sate MEN det faktum att hon inte vill införa skampåle, för en gångs skull, är ett väldigt stort steg. One small step for man, one giant leap for Beatrice Ask.

SATAN I GATAN

Ett uttryck jag använder ganska ofta. Satan i gatan vad trött jag är skulle jag kunna säga med all rätt nu. Min hjärna har troligen somnat, ett rätt vanligt förekommande fenomen när det gäller mig. Nej tänker ni då men jo, nu är det bevisat. Förklarar en hel del faktiskt. Tack så mycket.

Satan i gatan vad det var på tiden. Årets kanske mest efterlängtade album släpptes idag. Återkommer när jag har en åsikt. Brukar ha det om det mesta, en åsikt alltså.

DET GÅR SOM PÅ RÄLS

Förr sa man så om tågen. Finns säkert de som gör det än idag. Jag hör inte till dem. Idag var de sena, SJ alltså. De körde in det, bra SJ. Som min vän Fritzl skulle ha sagt; Kanoners! Eller; plötsligt händer det. Nej, Fritzl är inte släkt med the real Fritzl. Fritzl heter faktiskt inte ens Fritzl. Fritzl kommer förmodligen bli lite putt för att jag skriver detta. Min gamla svensklärare likaså. Sorry.

AMF PENSION - VAR LÅNGSINT

Då har man skaffat blogg då. Funderat på det ett tag, nu är den här. Äntligen tänker ni. Eller du, enda människa som läser detta. Whatever.

"En idiots bekännelser", låter jättespännande, verkligen. Kommer nog inte bli några stora överraskningar för de som känner mig. Tacka fan för det och grattis kungen för att ni slipper få hjärtproblem. Kommer nog skriva om aktuella och mindre aktuella saker som jag finner otroligt roliga(...) Långsint är jag så Herr Green kommer säkert dyka upp här. Riksdagens demokratiförespråkare likaså. Roliga ting kanske oxå får vara med.

Dags för den första bekännelsen, Valborg närmar sig. Kära Örebroare, Knugen fyller år! Oj vad jag ska fira. Fira som aldrig förr. 65 blir han, Knugen, ska fira pensionen. Eller tydligen inte. Det var min första bekännelse. Att jag är den som är den som ska klä mig i folkdräkt a lá J. Åkesson, vifta med flaggor och vinka till herr Knug utanför slottet. Örebro ja, lyssnar på morgonpasset i P3. Nån Örebroare har åkt dit för rattfylla. På åkgräsklippare. Onödigt. Att jag skrev det oxå, onödigt var det. Skulle kunna ägna ett helt inlägg åt Örebro, vafan har ni hållt på med där den senaste tiden liksom. Onödigt.

Avslutningsvis; om någon legat nedgrävd de senaste 11 åren och funderar över rubriken på den här bloggen så kommer här en länk till den gamle gode spotten.RSS 2.0